Sidor

måndag 15 februari 2010

Vår nya sko-kollektion Elinsmoster

Fick just se några bilder från vår helt egna skokollektion som kommer till butiken om några veckor. Det ska bli skitkul att få ett eget märke.... Elinsmoster !! Hi hi nervöst !!!!



































Tidig Morgon

Vaknade så tidigt imorse (redan vid fyra), gick absolut inte att somna om så jag gick upp satte på lite kaffe och bara njöt av lugnet. Med tre barn och två hundar brukar det vara full fart för det mesta och speciellt på morgonen då tiden aldrig brukar att räcka till.

Denna vecka kommer att bli ganska hektisk och jag lämnar den lilla staden imorgon för att åka upp till Stockholms Modevecka så nu är planeringen i full gång. Har en hel del roliga möten och små fester som jag ska närvara på, ååå vad kul det kommer att bli!! Älskar de här veckorna och denna gång har jag två nya märken på G som jag ska kolla på och jag vet att ni är flera som kommer att bli lika förälskade i de kläderna som jag har blivit.

Innan jag åker MÅSTE jag skylta om i våra skyltfönster, men det känns lite konstigt att sätt ut vårkläderna när det är så jäkla mycket snö på marken. Men fina vårkläder är det, så kika in till oss...

Sömnproblem !!

// av "gästbloggaren"

Vaknade av törst inatt. Märkligt egentligen, att man kan vakna av att vara så fruktansvärt törstig. Släpade tungan i golvet fram tillhandfatet och började spola. När jag väl började dricka tänkte jag mig in i rollen att jag befann mig i nån öken och äntligen hittat vatten, det blir liksom så mycket godare då. Gillar egentligen inte vatten. Så där ligger jag under kranen som en uttorkad och galen jävla beduid och lapar i mig iskallt vatten, klunk efter klunk.

Nåväl, tillbaka i sängen med en mage proppfull av isvatten kan jag inte somna. Helt omöjligt. Vrider mig en halvtimme utan minsta tillstymmelse till att somna om. Börjar tänka på kommande jobb, räkna dagar fram till jul, pengar, ligg, ja fan allt möjligt skit. Tänker bättre det än att räkna en jävla massa får som hoppar över staket - sjukt egentligen att man blev tillsagd det när man var liten. En enkel ursäkt för päronen att slippa läsa sagor kanske. Nej fåren får stå still denna natt...