Sidor

fredag 25 juni 2010

Jobbar till 13.00

och sen är det midsommar på riktigt och jag ska fira med en Martini!!
Det är väldigt lugnt i butiken idag så jag passar på att fixa i ordning mig lite nu så behöver jag inte stressa så mycket senare. Funderar fortfarande på vad jag ska på mig eftersom det är ett trädgårdsparty så passar nog inte det som jag sa igår att jag skulle ha på mig utan jag är nästan 100 % på att jag tar en turkos paisley mönstrad LÅNG (japp ni läste rätt) klänning från M.a.p.p. Nu måste jag leta reda på kameran så jag kan plåta en massa roliga bilder ikväll...


Vi ses, pussen...

Kokat potatis och

skurit tomater, sallad, fetaost, championer och rädisor till en helt gudomlig potatis sallad som jag ska ha med mig bort på midsommar fest imorgon och självklart har jag provsmakat lite och den var supergod!!!
Ååååå vad kul med MIDSOMMAR som är en av mina bästa högtider, jag älskar det och imorgon ska ju solen skina så inget kan gå fel!
Butiken har öppet från 10.00 - 13.00 och självklart finns jag där om ni vill ha sista minuten hjälp till festen imorgon.... Nu ska jag dricka ur det som finns i vinglaset och sen krypa ner i sängen...

Min bästa lilla Alicia som jag är gammelmoster till ( alltså Elins dotter) som jag gosade lite med förut. Hon är helt underbar och imorgon firar hon sin första midsommar.
Puss till Alicia!!