Sidor

onsdag 12 november 2008

Fellows party

Fick en inbjudan till nya klubben Fellows och så här står det: Nu på onsdag 12 november presenterar Wednesday’s Calling ett av Sveriges kanske mest framträdande dj och producent, Parham Shafti. För dig och en gäst. På onsdag gäller det, dont miss!
Grejjen är bara att ... jag fick inbjudan i min hand den 12 november och för, ja 30 min sedan! Klubben startar 22.00 så det betyder att jag måste bränna till Sthlm på typ 1 timme om jag ska få ut nått av det hela eller ...??
Jag bugar och bockar för inbjudan men lite framförhållning nästa gång tack ;)

Modevisning


Mina kunder i butiken frågar när vi ska arrangera nästa modevisning? Jag måste ju erkänna att jag har inte haft så mycket tid över för aktiviteter i butiken under denna höst men, eftersom så många har frågat och för att det är så roligt med modevisning i trevligt sällskap har vi bestämt att arrangera en visning i slutet av november eller i början av december. Fina festkläder inför jul och nyår och vem vet, kanske vi tar in lite extra överraskningar och fina priser ;)
Hoppas att den blir en lika stor succé som den visningen som vi hade på Slottet i maj, håll utkik efter inbjudningen på mail eller i butiken. kraaaam Malin

Dagens outfit


Dagens outfit. Mössa från Fancy Fanny (279kr), stickad klänning från Sap Paulo (799kr), strumpor från Blue Foret (199kr), ullvantar från Fancy Fanny (249kr) och stövlar från Tamaris (1400kr).