Sidor

tisdag 28 september 2010

Hudvård från Mary Kay

Nu ska ja börja skriva om hudvård, jo ja jag ska faktiskt konvertera om helt från mode och livsstil... bli en ensidig hudvårdsblogg !! Ahh jag eee ju helt gaaalen i alla sorters hudvård !! hahaha...

Nej mina vänner så illa är det verkligen inte, men jag måste faktiskt bara skriva om Mary Kay som är med oss på modevisningen i Stockholm i morgon. Sååååå himla bra produkter och ännu bättre konsult som ansvarar över allt makeup på modellerna, så superduktig och trevlig !! F-n vad jag gillar Mary Kay produkterna. Tänker nog samla ihop järngänget och alla vippare i stan + gulliga tidningar en kväll här i Elinsmoster butiken och köra hudvåd, smink och mode ... och det blir galet bra gåvor, priser och annat kul kan jag lova !! Kul va?

Nu ska jag på undersökning hos doktorn med Felix sedan drar vi upp till Stockholm. Först träffa leverantörerna på hotellet för de supersnygga och nya varumärken vi fått in under hösten (tackar haha) sedan samla alla modeller och partners för repetitioner och sent ikväll kraftsamla för den stora generalrepetitooooonen. ALLT måste ju sitta PERFEKT i morgon bitti när alla journalister kommer och tittar på pressmodevisningen (hörde att TV4 Sthlm kommer) usch lite små-nervöst med teve !! Men det fixar sig... med ett så erfaret supersoft team som Carin, Lill-Babs och Alexandra Charles i ryggen kan ju inget gå fel ;-)

Återkommer med bilder och recensioner om Mary Kay. KRAAAAAM