Sidor

tisdag 16 februari 2010

Finest Awards Cafe Opera

// av "gästbloggaren"

Just det, i veckan var det ju Finest Awards på Café Opera. Våra trevliga vänner på finest.se hade gjort ett fantastiskt jobb med arrangemanget måste jag säga. Riktigt bra och välarrangerad kväll. Fan vad roligt vi hade !!

Här kommer ett gäng bilder från galan.

Malin var ju som vanligt upptagen den kvällen så jag fick helt enkelt bjuda med Amanda. Fantastiskt trevlig vän, modell och blivande jurist .. ja här har vi en skarp tjej mina vänner !! Hon drar till Milano snart så kul att du hann hänga på Amanda !! Tack för sällskapet ...

Kenza (bloggerskan) var nöjd, minst sagt, kammade som vanligt hem alla bloggpriser den rackarn !! Vetefan om hon inte har en halv miljon läsare i veckan nu ... nästan i min klass ... bra jobbat där Kenzaaaa... 

Margarita, "vår modell", som ni kanske känner igen från modeshoppen http://www.elinsmoster.se/ (snygg som vanligt) och dansar bra gör hon oxå ;-) väldigt rörlig liksom !!

 
Ok - vi höjer tempot lite. Då är vi en bit in i kvällen, skjortan sitter inte riktigt så där 100% längre. Men va f*n gör väl det när Louis Dubois och jag växlar upp lite i tempo. Det blir gärna så när vi hamnar på samma party... ett litet glas skumpa med Basic Element, Sandra Dahlberg, Linda Rosing och bla. bla. bla.

För de som är intresserade finns fler bilder här: