Sidor

lördag 24 januari 2009

Shit . . .






Meeeen så mycket folk . . . ALLA parkeringar är fulla, då är det skönt att ha lite VIP . . . åka förbi kön och visa modevisnings biljetten, parkera snabbt, enkelt och se lite malligt nöjd ut. Hi hi sånt gillar vi !!!

Ska bli kul att se hur mycket besökare som det har varit under dagen. Mässan själva räknar med 25.000 pers bara idag. Kolla på det rosa racingstället från Duells visst är det snyggt, men vet ni hur lång tid modellerna har för att hinna byta om och få på sig detta helställ??!! Knappt en minut . . . försök att slå det ni !!!!

Kan berätta en liten hemlis . . . killarna har strumpbyxor på sig under skinnställen för att hinna med alla ombyten . . . de behöver lite glid . . . hi hi det ser väldigt manigt ut här backstage ;)

Visst är jag tjusig i min retro moppehjälm från Mc-Boden.

MC-Mässan "PÅ TVÅ HJUL"

Ska strax iväg ut till mässan, vi tänkte ta lite frukost på vägen. Idag kommer det att vara så mycket folk och man kommer knappt att kunna gå i gångarna på Stockholmsmässan, men det är kul för då blir det extra drag under modevisningarna!!!

Hoppas att alla dansare är på benen idag. Vi har fått kräksjukan bakom scenen så två påkläderskor och en dansare blev akut dåliga igår morse. Ett jätte stort tack till proffsiga Adam som hoppade in med otroligt kort varsel och lärde sig all koreografi snabbt, visningarna blev därmed en succé även igår.

Idag är modevisningarna 12.00, 15.00 och 17.00, ni som har vägarna förbi, vi ses väl där!!!