Sidor

måndag 1 mars 2010

Idag var det jag som handlade middagsmat...

// av "gästbloggaren"

Det blir Chili Con Carne. Jag hade en liten lista med mig så att jag inte skulle glömma någon viktig ingrediens. Vet ju hur irriterande det är. Längst ner på listan stod ”toalettpapper”. När jag lade ner förpackningen med toalettpapper i vagnen slog det mig plötsligt att det hela kändes rätt privat. I min kundvagn låg vita bönor, köttfärs och annat som skulle ingå i min Chili och det var i och för sig inget konstigt med det, men ihop med toalettpappret gav det jobbiga vibbar. Lite som skit in - skit ut. Råjobbig tanke faktiskt.

När jag sedan betalade för varorna sa tjejen i kassan, ”Ja ha ja, Chili Con Carne. Det är pappa som lagar middag ikväll. Och en påse godis, en måndag ha ha ha” När hon sedan kom till muggpappret blev det helt tyst. Hon tänkte nog precis samma sak som jag.

Trött på snön!!!

Trodde aldrig att jag skulle säga de orden.... att jag är trött på snön !!! Men nu är jag det, vill ha sommar, sol och brunbrända sommar ben till en kort jeanskjol !!! Som tur är har vi ju fått in underbara vårkläder och det sprakar av färger här inne och det muntrar ju upp :)

Till er som inte provat Hot Holidays jeans måste jag verkligen rekomendera er att göra det och jag lovar att ni kommer bli så nöjda för de sitter verkligen super, vi hade så mycket kunder som provade och handlade jeans i helgen och med våra söta vår toppar så blir det ett kanon resultat och man blir ju vårfin fast det snöar ute!!!

Här kommer "Dagen Outfit" man måste ju hänga med ;-)
Kram !!