Sidor

tisdag 11 maj 2010

Nya varumärken på väg ...

En glad nyhet för alla våra kunder både i fysisk butik och i nätbutiken Elinsmoster är att vi med all sannorlikhet kommer att ta in ett supercoolt märke som heter d.brand redan till sommaren. Bland annat enormt snygga jeans med stretch så passformen är ju helt strålande !! Nästa vecka har vi kollektionsmöte med dem så därefter får ni se vad som hänger på galgarna i butiken och bilder i nätbutiken ;)

Skapa en personlig garderob

Vill du ha hjälp att sätta ihop en garderob som passar till både vardag och fest? Vi hjälper dig att kostnadsfritt hitta en kombination av plagg och accessoarer som passar till den redan befintliga garderoben. Oavsett om du vill komplettera din garderob med ett eller flera plagg har du nu möjlighet att boka in en egen tid hos oss, dagtid eller kvällstid. Vår målsättning är att hitta ett urval av nya plagg som du kanske inte skulle ha valt själv, men som gör att du känner dig både fin och lite förnyad.

Ring eller skicka ett mail och berätta när du önskar boka en tid, så berättar vi mer kring upplägget och vad vi vill att du ska förbereda innan vi ses.

Varmt välkommen att boka DIN TID hos oss på Elinsmoster.se !!

Malin, Carin, Camilla och Ingela. Telefon: 0141-51300 eller camilla@elinsmoster.se