Sidor

måndag 24 november 2008

Data mamma och




en trött liten kille, så skönt att vara bebis och krypa omkring på golvet med en mätt liten mage och sen bara somna på sin filt. Jag tyckte det såg så gulligt ut.
Jag själv sitter som vanligt med datorn i knät och just nu försöker jag att knåpa ihop ett nyhetsbrev. Fick lite frågor om det idag, så håll ut det kommer snart ett Vip-brev med några trevliga erbjudanden. Som ni ser så älskar jag min gråa mössa från Fancy Fanny så mycket att jag har den på mig även inomhus...
Puss och kram

Julshopping

Har precis börjat att fundera på hur jag ska pynta fönstren i butiken till julskyltningen. Idag har jag börjat sälja lite julklappar och många har köpt varma vantar och sköna mössor. Du vet väl att hos oss hittar du det mesta som du behöver för en skön jul med fina klänningar, fina toppar, snygga skor och matchande halsband och glöm inte den suveräna bh´n UNIQUEBRA ett måste till alla fester under jul och nyår.
Kom in till oss så hjälper vi dig att slippa julstressen med fina julklappstips till mamma, flickvännen, frun, dottern, älskarinnan eller bara en kär vän...... Välkommen!!!