Sidor

tisdag 11 november 2008

Inbjudan

Idag damp det ner en inbjudan från Sync Casting i brevlådan. Alltid lika roligt att gå på modeparty och så får jag ju träffa min favoritbokare Lolita Gullstrand på agenturen. Kul, har inte varit där sen de flyttade ... å se där, Tuija Valén som är ansvarig för FACE Makeup School sminkar tydligen, vi har jobbat ihop i massor av modevisningar! Hinner jag med partyt ... japp I'll try my very best ;)

Tävlingen avgjord - de lyckliga vinnarana är...

TÄVLINGEN ÄR AVGJORD
Tack alla Ni som har varit med och tävlat om 3 populära Uniquebra i silikon eller tyg. Det har varit ett fantastiskt stort intresse. Nu har vi lottat fram vinnarna i tävlingen och säger STORT GRATTIS till: Amanda J, Sandra N och Sofia
Maila era uppgifter till mig på malin@uniquebra.se så kommer en Uniquebra i ett fint paket med posten. Glöm inte att skriva vad ni önskar för storlek och vad ni önskar för modell, textil eller silikon.
Till alla Er som inte hade turen att vinna denna just gång ... misströsta inte, jag har snart en ny rolig tävling på gång, troligtvis redan denna vecka då jag lottar ut 5 st travelcase från Uniquebra, se mer info på http://www.uniquebra.se/ så missa inte detta!
Ha en supermysig dag, kraaaam Malin (Elins Moster)