Sidor

tisdag 6 juli 2010

Ännu mer kläder...

Nu fick vi ännu mer trevliga leveranser med urläckra kläder och sjalar bla. från bästa Betty!!! Självklart var jag tvungen att slänga av mig min Nansoklänning som jag hade på mig imorse o sätta på mig den här ursöta blusen...
Jobbigt bara att jag såg vilken utväxt jag har i håret och ännu jobbigare att "min" frissa Linda ligger på en varm strand och solar sig i två veckor !

Nansoklänningen åkte av...

Och Betty blusen åkte på


Fina sjalarna :) 199 :-

Nya söta linnen!

Nu har vi äntligen fått in mer långa spetslinnen och de finns i vitt och svart och påminner otroligt mycket om de söta TiMo linnen vi hade förra året enda skillnaden är priset!!!! Nyfiken på vilket märke det är? Kom in och titta ;)


299:-




299:-

Klarvaken med magkatarr,

vilken otroligt jobbig kombination klockan fyra på natten!!!! Så istället sitter jag och rensar i web-shoppen och planerar inför kommande plåtningar, fick idag klart från ett helt nytt märke till shoppen och ska träffa dem nästa vecka och kolla närmare på kollektionen. Självklart kommer de plaggen även finnas i fysiska butiken och de är så fina att jag vill ha in dem nu, men får ge mig till tåls några veckor!!

Så istället för att sova så planeras för fullt uppe i mitt huvud med modeller, fotograf, locations osv osv.....inte konstigt att man får magkatarr kanske ;) Ses i butiken om några timmar, kram!!!