Sidor

måndag 6 september 2010

Shoppa med Blondinbella i Motala på torsdag

Ja du hörde rätt! Isabella Löwengrip, känd som Blondinbella, har just släppt sin egen klädkollektion under namnet "Classified". Modebutikerna Elinsmoster.se har tagit in den urläckra höstkollektionen vilken vi kommer presentera tillsammans med Blondinbellas besök i modebutiken Elinsmoster i Motala nu på torsdag.

Shoppingkväll: Torsdag den 9 september. Blondinbella är i butiken mellan kl 16-19.
Plats: Modebutikerna Elinsmoster.se på Stora Torget i Motala, Kungsgatan 6.

Missa inte septembers roligaste shoppingkväll i modebutiken Elinsmoster.se tillsammans med Blondinbella som gästar oss mellan kl 16-19. Det blir prat om mode, kollektion, chiclitts, boksignering, autografskrivning och kommande projekt.

Och det blir fina tävlingar där du har chansen att vinna en hel uppstylad outfit från topp till tå från Blondinbellas kollektion, värde 2000 kr. Handla ett plagg och du blir fotograferad i butiken. Bilden läggs upp i vår facebookgrupp där tävlingen sedan görs. Mer info får du i butiken på torsdag.

Vem vänder sig din klädlinje till?
– Den riktar sig till alla tjejer, men framför allt tjejer i åldern 15 till 35 år.

Vilket plagg ur kollektionen är din egen favorit?
– Jag har många favoriter! En kabelstickad tröja (den jag har på mig i dag), en herrskjorta i mjuk, jätteskön kvalitet och så har jag den lilla svarta, draperade klänningen som alla kan ha oavsett kroppsform.

En kollektion att ha dygnet runt då alltså …
– Ja, precis!

Har det länge varit en dröm att skapa en egen klädkollektion?
– Jag är inte den mest modeintresserade tjejen, men jag har alltid känt en saknad efter kläder som tilltalar mig. Den stilen jag har finns mest bland väldigt dyra kläder, som Ralph Lauren och Filippa K och det är inte alla som har den ekonomin. Jag vill kunna hitta kläder i bra kvalitet men också till ett bra pris, så man har råd att variera sig lite. Jag vet att tjejer i min ålder tycker likadant, det finns ett behov, och nu har jag fått möjligheten att tillfredställa det.

Vad har du fått för respons av dina läsare?
– Helt otrolig respons! Jag trodde jag skulle få mer negativ kritik, för jag har ganska tuffa läsare som gillar att trycka dit mig ibland och har sina åsikter. Men det har mest varit positivt, och det överraskar mig! Det trodde jag aldrig!

Har du sett någon komma gående på stan i något av dina plagg?
– Jag har sett massor av bloggare som lägger upp bilder på sig själva. Till exempel skriver de ”Nu ska jag gå och träna” och så har de på sig mitt träningsset. Det är en jättekonstig känsla! Men också jätteroligt.

Vad drömmer du om?
– Jag älskar att skriva, har alltid gjort. Så drömmen var att få skriva en bok och få fortsätta med det. Jag kommer att skriva min första chiclit-bok nu under sommaren, det har varit en stor dröm. Jag kommer att hyra en lägenhet i Valenzia i några veckor, bara sitta och skriva på boken. Jag känner att jag är på väg att nå min dröm och det pirrar i hela kroppen!

Vad har du för förväntningar av ditt besök i Motala?
- Jag har jättestora förväntningar, det ska bli jättekul. Jag har hört så mycket om Elinsmoster.se och tycker de har en jättefin nätbutik och nu äntligen får jag besöka deras butik i Motala. Kul också att möta Östergötlands bloggerskor, de har spännande bloggar.