Sidor

onsdag 7 januari 2009

Så där...

då ska jag strax försöka krypa ner i sängen. Kan nog inte fixa med så mycket mer idag, men jag har fått väldigt mycket gjort. Modeller är klart, jag har packat ihop accessoarer, påkläderskorna kommer på fredag, barnflicka som underhåller barnen mellan visningarna, jag har stenkolloutfitsen och jag börjar få den där härliga, pirrriga känslan i magen som jag alltid får innan en visning. ÅÅÅÅH, vad kul det ska bli!!!!
Sov gott och god natt mina vänner!!!

Cool mössa?!


Har haft inventering och då hittade jag den här mössan, kan inte riktigt bestämma om jag gillar den eller inte, men den är lite ful-kul och det tycker ju den här mössgalningen om....

Måste fortsätta nu, kram

Sportgalan 2009 drar igång i helgen

Ja då börjar det dra ihop sig till Galakväll och det känns verkligen. 1000 saker i luften, modeller ringer, klädföretagen ringer, vip-folk bokar sig och jag försöker få ihop ett snyggt schema för modevisningen ... puhhh arbetsamt men SKITKUL !!!

Jag har ju köpt mig en liten mini-pc med en sån liten kul webbkamera så jag tänkte faktiskt fota och ta videos och lägga ut här i bloggen varje dag . . . sååå jag återkommer mina vänner!

Äntligen slut ...

på alla röda dagar, och man kan låta det nya året börja på riktigt. Visst är det skönt med en extra ledig dag, men nu ska det bli skönt att allt blir som vanligt igen!!!! Idag har jag massor att göra inför Swesportgalan, många telefonsamtal som ska ringas idag. Såg även att det hade kommit in många beställningar på Uniquebra som ska packas och skickas iväg under dagen. Nu måste jag jobba på, kram!!