Sidor

torsdag 4 december 2008

Julklappar som behövs!!!

Nu har jag hittat super julklappar som jag kommer att ge till de vuxna i min närhet som inte önskar sig nånting och inte vill ha något. Jag kommer att köpa julklapparna på Unicef och på så sätt så hjälper man ju faktiskt barn att överleva och utvecklas och mina nära och kära får ett fint gåvobevis. Det är ju en fantastisk julklapp och alla har ju råd, tex myggnät 45:- och högenergimjölk 102:-. Snälla häng på Ni också.....
Tack!!

Syskon kärlek....


Sitter i soffan och försöker att sortera bilder till barnens egna fotoalbum, tänkte att det kunde vara kul för dem när de blir större att titta i. Hittade den här urgulliga bilden på Felix 2 år och en alldeles nyfödd Esmeralda, på den tiden var det verkligen syskon kärlek. Åhh vad stolt han var över henne...situationen är inte riktigt den samma nu!!!!!!!

Ont om tid

Om jag fick önska mig något i julklapp skulle det bli MER TID, ibland känns det som jag inte hinner med något och är alltid precis i tid. Denna vecka har varit hemsk, med mannen i Stockholm och morfar bortrest så har jag verkligen inte haft några stora tidsmarginaler. Imorse hade jag möte inne i Linköping inför en ny kul grej som kommer att ske under nästa år och nu har jag precis varit och postat en otroligt stor omgång med Uniquebra, verkligen kul att så många gillar denna mirakelbh!!!!!
Vi har fått in nya otroligt fina klänningar som passar utmärkt till alla julens fester.
PS: Ni har väl inte missat att vi har 20% på alla stövlar, Välkomna