Sidor

onsdag 19 november 2008

Lite färg till allt det svarta

Idag upptäckte jag något som man egentligen redan visste om - Alla människor går runt i svarta eller grå kläder, möjligtvis kan man lätta upp det med en piffig halsduk. Samtidigt insåg jag att jag är ju likadan och jag som älskar färger. Så mitt löfte idag blir att from imorgon ska jag vara färgglad och det är ju inte så svårt med tanke på alla fina toppar och klänningar som har kommit in i butiken den senaste tiden. Hösten och vinterns mode är ju fantastiskt med dessa färger som orange,turkos och lila... så häng med mig på utmaningen våga vägra svart.
Som en extra liten bonus för att bli färggladare får Ni mina kunder rabatt om ni handlar en topp eller klänning i lila, turkos eller orange. Säg bara "våga vägra svart" i kassan så drar vi av 20 % på ditt köp!!!
Välkommen in för en gladare höst!!!

Fullt ös medvetslös.....

Ibland kan jag börja att små skratta lite åt mig själv... Jag är nog världens mest ostrukturerade människa och jag stressar alltid och det är så mycket som ska hinnas med på så kort tid som möjligt.
Som tex just nu... här sitter jag och fakturerar butiker och då blir lillkillen hungrig och medans jag ammar honom kommer jag på att när jag ändå inte kan fortsätta med faktureringen kan jag ju faktiskt skriva ett litet inlägg här!! Sagt och gjort...... så nu sitter jag och skriver med vänster pekfinger och funderar på vad jag ska göra här näst.
Igår när jag SPRANG ut med soporna ropade min granne till mig
-" Malin, med dig är det nog alltid fullt ös medvetslös!!" Det tyckte jag lät lite kul, hon är 80-år!!!!!