Sidor

torsdag 9 september 2010

Supertrevlig kväll trots allt ...

Stort tack till alla som besökte Elinsmosters butiken i Motala idag, verkligen supertrevlig kväll trots stor besvikelse från många att Blondinbella ställde in sitt besök. Som sagt, det har sina orsaker som ni kan följa vidare på hennes blogg.

Även STORT tack till supertrevliga bloggerskorna Angelica Blick, Julia Rapp och Sarah Pettersson som bidrog med att förgylla kvällen med glamour. Följ deras besök ikväll på http://angelicablick.se/ och http://juliaclaras.devote.se/ Dessutom fick vi ett spännande besök av Charlotte som driver nätbutiken Glitzy. Verkligen trevlig tjej, vi hittade många öppningar för spännande samarbeten. Tack även till alla tidningar som kom och bevakade kvällen så ingående trots att Blondinbella uteblev...

Nähe, nu är det dags att stänga butiken för att dra vidare till nya butik Magasin 2 Outlet som vi inviger i morgon kl 11.00 och dit alla givetvis är väldigt välkomna. Märkeskläder i mängder och till superbra priser kan vi berätta. Mer info kommer i bloggen i morgon bitti.

Tack för ikväll och håll utkik i facebookgruppen Elinsmoster.se för där visar vi vilka som vann kvällens outfit. Kramar från Sixten, Malin, Ullis, Jenny, Ingela, Carin

Blondinbella hastigt sjuk...

Vi fick just den tråkiga nyheten att Blondinbella hastigt har insjuknat och är tvungen att flytta fram sitt besök i Motala. Jättetrist för oss men framförallt för alla de fans som kommit för att träffa henne och som redan väntar utanför butiken... men toppbloggerskan Angelica Blick http://angelicablick.se/ med Glitzy från Linköping kommer halv fem tillsammans med Julia Rapp från Motala så det blir med största säkerhet en supertrevlig eftermiddag och kväll trots detta.

Följ Blondinbellas status direkt från hennes blogg: http://blondinbella.se/ så får vi hoppas att hon snart blir bättre. Tyvärr har vi ännu inte fått något besked om hon kommer redan i morgon eller lördag men vi hoppas, och vi lovar naturligtvis att skriva om detta så fort vi bara får veta.

Men missa nu inte den stora tävling vi har där ni får chansen att vinna fina kläder direkt från blondinbellas kollektion Classified.

Ahhh ... hinner vi ??

Ja det är ju alltid den eviga frågan ;)

Fullt ös idag...

Japp ... idag kör vi. Full styrka i butiken, tror vi är totalt 8 glada brudar som förbereder blondinbellas + fler sköna bloggprofilers besök här senare idag (tror det är runt 4-tiden enligt the boss), samt förberedelser inför öppning av nya märkesoutlet Magasin 2 i hamnen på fredag och upplägg för fotografering av alla nya varor och märken till nätbutiken... svettigt men kul. Skönt att vi är ett så effektivt å glatt gäng här nu ;)

Lite bilder på Blondinbellas kläder som finns i butiken till mycket mycket bra priser. Nu ska vi ta en morronkaffe ... sen kör vi så det ryker. Välkomna!!