Sidor

måndag 29 december 2008

Stackars de som fick mina drinkar ...

Jag hittade en bild i min killes mobiltelefon fångad från helgens fest och var bara tvungen att lägga ut den här till allmän beskådning. Min granne har köpt en bar i stan och naturligtvis hamnade vi där på efterfest. Cirka 03.30 tyckte jag väl att det gick lite segt för dem bakom baren, de är ju lite ovana pojkarna, så jag hoppade in bakom baren och fick tag i en "shaker" . . . slängde i lite smått och gott och serverade . . . 50 spänn varsågod . . . hårdrockaren på andra sidan baren smålog lite misstänksamt blygt, sa tack och smakade . . . tittade tillbaka lika grimaserande som ett litet barn men ändå väluppfostrat och sa . . . -Fy fa..an det här smakar ju i alla fall bättre än motorolja . . . en till !!

Man tackar! Jag är tillbaka bakom baren om en vecka pojkar!


oj då ...

Vad många beställningar på Uniquebra som kommit in under mellandagarna, fick en chock, tjejerna står på lagret och packar för fullt så att Ni ska hinna få dem till imorgon, gissar att några av Er kanske ska bära den till/under Nyårsblåsan?!
I butiken har vi öppet som vanligt idag mellan 10-18 och rean fortsätter med -30% så skynda Er in innan just ditt favorit plagg tar slut, det börjar bli rätt så tomt på lagret nu så vi har snart plats för kommande vårkollektioner. Ska bli så kul när de plaggen och skorna kommer in, jag är säker på att Ni också kommer att älska dem lika mycket som jag gjorde när jag för första gången såg dem under inköpsmässan i augusti 2008, verkligen jätteläckra ;)
Vi ses ... kramar