Sidor

söndag 21 februari 2010

Sovdags här nu

Nu ska vi hoppa i säng och försöka att få några timmars skön sömn innan vi åker ner till Motala och butiken imorgonbitti. Jag är så nyfiken på de nya skyltarna som har kommit upp över butiken, ååå det blir så spännande att se.
Ikväll har vi varit en sväng hos Max, Ullis och Amanda och vi blev bjudna på god mat och trevligt sällskap. Agaton tyckte att det var så kul med Amanda och jag ser på honom att han saknar sina syskon nu, han såg en bild på Esmeralda förut och han vinkade och pussade på den. Lille sötis imorgon får vi äntligen pussa dem på riktigt och jag längtar.
Vi ses snart mammas älsklingar...

Brunch !!

// av "gästbloggaren"

Lite sen frukost sedan är det dags för Esmeralda och Felix att hänga med polarna Jonna och Linus. Men först ska vi skotta fram bilen. Härligt väder ... men vore kul med lite mera snö !!! 

Sista dagen på Modecenter

och vi ska även försöka att hinna med Bomullsbörsen. Vi är lite sega idag jag och Agaton för vi hamnade helt otippat (eller inte) på Modecenters fest igår och vi hade skitkul!!!! Nu har vi två eventuellt tre möten kvar här på modecenter innan vi far vidare mot Bomullsbörsen. Idag känns det som modecenter är himla avslaget och det är väldigt lite folk, men desto fortare går det för oss då.
Funderar lite på om jag ska åka hemåt idag eller vänta till imorgon, ska kolla upp väglaget ordentligt först. Saknar ju Felix och Esmeralda något otroligt och det skulle vara skönt att få krypa ned hos dem ikväll, så vi får väl se hur vi gör.
Kram