Sidor

söndag 13 juni 2010

Hela stan full av "galna" cyklister...

Nu har den stora "cykelveckan" i Motala dragit igång för fullt. Igår var det Tjejvättern och idag är det Halvvättern. Nästa helg stundar den stora Vätternrundan.

Men visst är det väl helt fantastiskt kul med allt folk i stan. Ibland har man faktiskt lite svårt att förstå sig på invånare som klagar på att det är cyklar och bilar överallt ... för i nästa andetag klagas det om att Motala är en död stad där inget händer. Visst är det ganska fascinerande hur vi människor fungerar, vi blir visst aldrig riktigt nöjda ändå...

Vi har haft kanontrevliga dagar i butiken med så mycket köp glada nya som gamla ansikten och det är kul att veta att många av dem även kommer att kika in i web-shoppen när de lämnar vår lilla mysiga stad. Till hösten kommer ju alla nya fantastiskt snygga klädmärken finnas att handla direkt i vår nätbutik.

Ja just det, jag får ju även passa på att hälsa supertrevliga Ulrika välkommen till oss på Elinsmoster. Hon gjorde sin första "officiella" dag hos oss igår och det gick jättebra. Henne kommer ni träffa på både i butik och i webbshoppen men även under våra vip-kvällar, modevisningar, evenemang och fotograferingar. Välkommen Ullis !!

Nu ska jag ner och öppna butiken, kunder från Stadshotellet ville titta in lite tidigare än öppning. Låter bilen stå kvar hemma och tar en promenad så får både jag och hundarna lite luft. Idag öppet fram till kl 15

K R A M