Sidor

söndag 4 januari 2009

Swesport


Har suttit hela dagen och jobbat tillsammans med min kollega Carin inför Swesport nästa helg. Swesport är nordens största sport mässa och det är en skitkul visning att styla. Nytt för den här gången är en stor galakväll med god mat,dryck, visning och efterfest på Café Opera. Idag har vi gjort flera förberedelser inför modellernas fitting som är på lördag, skönt att ha så mycket som möjligt gjort innan man är på plats. Längtar verkligen till nästa helg!!!!!

Just nu har jag krupit ner lite i sängen och försöker besvara alla mail som kommit in under julhelgerna och ni som känner mig... nästan alltid mössa på :)!!!!!!

Vilket uppvaknande...


Låg så skönt i min varma sköna säng och drömde imorse, när jag fick en hjärnblödning!! Det var åtminstonde vad jag hann att tänka innan jag insåg att Agaton hade slagit en mugg mitt i pannan på mig. Han såg väldigt nöjd ut där han stod och hoppade i sin säng och ropade pappa. Tack, en mugg i huvudet och en son som säger pappa, men inte mamma..... det blir Sixten som får amma i natt!!!

Sitter just nu framför brasan och planerar inför Swesportgalan nästa helg, det blir så kul när Modevisningarna drar igång igen nu i vår!!! Nu när jag har min lilla smidiga dator kommer jag att uppdatera er under alla rep, fitting, visningar och naturligtvis efterfesten på Café Opera.

Ni hänger väl med....