Sidor

onsdag 22 oktober 2008

Outfit i morgonkväll


Nu har jag äntligen bestämt vad jag ska ha på mig på Handelsgalan imorgonkväll, eftersom jag nästan alltid har klänning tänkte jag ha en sååå snygg svart kostym från Ti-Mo tillsammans med en vit frackskjorta från samma märke. Fick idag in nya svarta skor från Fonnesberg och en helt underbar aftonväska i skinn. Självklart kommer det vara jättekallt imorgon så att jag MÅSTE(!!) ha min nya päls. Bilder kommer imorgon.... Väskan på bilden är oxå en Fonnesberg som kom in i butiken idag, fin va?
Måste ladda för Bonde söker fru nu!
Puss!!!

Facebook igen



Aha !! Nu fattar jag... Kommer ni ihåg bilden som jag hittade på min killes Facebook? Nu har jag hittat den, originalet ... hans face är ju för f..n från en bild med Babsan! Vet inte vilket som är värst? Att han står med två halvnakna tjejer på facebook och påpekar att jaktsäsongen drar igång snart eller att han hänger ihop med Babsan på ett kort som ser ut att varit taget direkt ur ett avsnitt från Falcon Crest? (att han ser ut som 2.10 lång gör saken ännu mer strange?)

Annonskampanj för Uniquebra



Gick in i pressbyrån i morse och bläddrade snabbt igenom ett modemagasin när jag hastigt stannade till, jag kände ju igen detta, helsida för Uniquebra silikon behån ni vet.