Sidor

tisdag 2 mars 2010

Favoriten M.a.p.p har kommit in i butiken...
































med så fina kläder!!! Byxor, jeans, tights, tunikor, blusar och tröjor i så läckra färger!!! Man blir så glad av vår färgerna och jag slängde direkt på mig ett par svarta tighta brallor och en ljusblå tröja som säkert kommer bli min favorit ett tag nu. Sålde faktiskt två stycken nu precis innan stängning och nu ska det skyltas om, packas upp och prismärkas.

En glad överraskning

Just nu håller jag på i källaren och på kontoret för att få lite ordning efter all renovering som har pågått här. Jag var kvar här länge, länge i går och det blir nog samma även ikväll, så som tur är så slipper jag käka Chili con carne!!! Idag fortsatte jag i källaren och nu börjar man se ljuset i tunneln och på ännu bättre humör blev jag när jag kom upp från mitt lilla tillhåll där nere och fick se en massa kartonger på golvet i butiken, NYA VAROR!!!!!
Och my god vilka plagg, alltså jag kommer inte kunna jobba mer idag för jag går bara in & ut i provhytten och provar!!! Så snygga plagg och super priser, ni måste bara komma in och kolla. Nu måste jag boka vår fotograf på direkten så att vi kan få upp dessa godingar på elinsmoster.se :)
Vi ses!!!