Sidor

fredag 27 augusti 2010

Äventyret har börjat ... !!!

Massor av nya varumärken kommer in i butiken varje dag nu och det är verkligen jättekul. I helgen ska vi försöka hinna med att fotografera en del av de nya kollektioner som kommit och lägga upp det i nätbutiken. Fick just reda på att jag ska styla kocklandslaget nästa vecka inför en fotografering i Sthlm, ska bli skitkul, hoppas man kan få lite god mat samtidigt ;))

Visar lite från ett av våra nya märken som heter Culture och är dansk design när den är som bäst. Märket vänder sig till modemedvetna kvinnor som vill ha en personlig touch till sin klädsel. Varumärket har en feminin stil ut i fingerspetsarna med kombination av vackra mönster och kvalitetsmässiga tyger. Perfekta plagg inför den kommande höstgarderoben till kanonbra priser ;)


Här en läcker skrynklad stor sjal. Ett perfekt accentplagg i höstgarderoben. Bär den som halsduk eller över axlarna. Pris endast 199 kr och de finns i fler färger. Bilden längst ned en underbar tunika med broderier en knapp fram och sen faller tyget.






Plötsligt kom hösten!!!!

Och förutom att det börjar bli mörkt på kvällarna så att man måste tända lampor och sätta på värmen....så är nu hela Elinsmoster butiken fylld av fina höstkläder!!!
Igår kom jättefina jackor från M.a.p.p, mer underbart romantiska tunikor och tröjor från Gustav, lite toppar från Betty och sist men inte minst stövlar och väskor från Fonnesberg!!!! Så i helgen blir det att plåta till web-shoppen och så lite nya bilder till bloggen också såklart!!!