Sidor

måndag 29 september 2008

Träningskläder

Bestämde precis med min kompis Carro att vi ska trampa Vättern runt (typ 30 mil)!! Om vi ska palla cykla runt utan att hamna i diket bör vi nog börja träna. Är inte så jätteförtjust i att träna på cykel men nu får jag ju iaf en orsak att köpa nya snygga träningskläder och det gillar jag ju.

Ska kolla runt lite på nätet nu ikväll så får vi se vad jag hittar. Jag stylade en modevisning för adidas och jag måste säga att jag verkligen gillar deras stil, de funkar så bra både till träning och på stan. Jag stylade även modevisning för Casall, deras golf kollektion var grymt snygg, synd bara att man inte spelar golf då!!

"Snygga jeans"

I fredags kom äntligen påfyllningen med M.A.P.P Jeans till butiken, äntligen, vet inte hur många telefonsamtal vi fått sista veckan - Har jeansen kommit än?! Nu kan vi äntligen svara JA på den frågan. Dagen till ära tänkte även jag ha M.A.P.P jeans med hög midja, Ti-Mo linne och kofta, och på fötterna ett par ASH stövlar. Känner mig superlyxig!

Välj rätt jeans för din rumpa!

Kurvig
Du som är lite kurvig kan med fördel välja jeans med hög midja – det ger en bra passform. Jeans i stretchmaterial håller in och formar på rätt ställen.

Smal & rak
Du som är smal och rak i kroppen kan med fördel välja lågt skurna jeans, gärna i en ”baggy” – alltså lite större – modell.

Jeanstips
1. Tänk på att köpa jeans som är lite för tajta, eftersom de alltid töjer sig. 2. Be om hjälp i butiken för att hitta rätt storlek. 3. Följ tvättråden. Stretchjeans ska inte tvättas i 60 grader, eftersom gummitrådarna kan förstöras 4. Vänd alltid jeansen ut och in när du tvättar dem så slipper du fula tvättränder. 5. Tvätta inte jeansen oftare än absolut nödvändigt, för att bevara färgen.