Sidor

onsdag 22 december 2010

Söt!

Skulle beställa ny säkerhetsväst till Esmeralda från Hööks, men hittade den här underbart söta hundbädden som kommer att bli perfekt till lilla Saga. Klickade hem den inatt så jag håller tummarna för att den kommer redan imorgon.
Nu ska jag själv packa de sista ordrarna som har droppat in under dagen så att de kan levereras till kunderna imorgon.
Snart Julafton :)


Kenzas tävling + presentkort, ett säkert kort...

Idag är det helt galet många och roliga kunder i butiken, vi hinner knappt med så Ingela och Julia - skynda Er hit och hjälp oss ;-)

Snart avslutas även vår stora tävling tillsammans med Sveriges största bloggerska - KENZA - vilket har varit jättekul. Fem lyckliga vinnare presenteras i Kenzas blogg. Hon har ju galet många läsare, typ en halv miljon i veckan, kanske mer, så tävling har varit välbesökt vill jag lova ;-) se själva här << TÄVLING >>

TACK KENZA ♥

Inte haft tid att brottas i julruschen eller har du svårt att hitta julklapp åt någon som har allt? Ingen panik! Vi har den perfekta julklappen - presentkort på Elinsmoster.se  Med presentkort kan du vara säker på att det inte blir fel - låt dina nära och kära välja vad de vill ha själv. Något som uppskattas av stora som små. Du kan givetvis köpa i valfri valör.