Sidor

onsdag 14 juli 2010

Superfina bilder...

Fick just se några balla bilder från senaste plåtningen som vi gjorde i butiken. Fotografen heter Jonas Eriksson och tar så proffsiga och fina bilder. Modellerna på bilderna heter Hanna och Ulrika (Ullis jobbar ju även hos oss i butiken så säkert känner ni igen henne) och de passade perfekt i kläderna från Elinsmoster.se

Idag hade vi stormöte om kul saker som stundar. Planerna inför höstsäsongen både i Motala och Stockholm ser fantastiskt spännande ut och vi alla tycker verkligen att det är extra roligt just nu ... men givetvis väntar också hårt och mycket arbete (som vanligt). Då gäller det att man har underbara kollegor som funkar i ett skönt team. Så håll utkik mina vänner ;)

Nu ska vi njuta av en helkväll på Berggrens Källare. Ett välbehövligt kvällsbreak för i morgon är det stor uppackning av nya varor som kommer till butik och shoppen !! Superkul !!

Ha det bra och ta hand om er, puss och kram ♥

Esmeralda som fotograf...

Ville visa den nya söta klänningen som kom igår och bad Esmeralda att ta lite bilder, hon tog på allt och alla! Bilderna blev kanske inte de bästa men klänningen är jättefin och priset är endast 499 :-










































Hon lyckades även få med vår brevbärare Håkan som var extra glad idag då han går på semester nu i eftermiddag - Håkan var nöjd :)