Sidor

fredag 2 januari 2009

mini pc







Jag kunde inte hålla mig längre! Idag tog jag tag i det jag länge tänkt, att köpa mig en liten rosa mini-laptop. Fortfarande sitter plasten på och den som vill titta och möjligtvis känna på den måste tvätta händerna!!!! Så nu sitter jag här och prövar alla möjliga olika inställningar och kamera effekter. Tur att min mamma hade fixat mat till familjen idag och rastat hunden annars hade familjen lagt sig hungrig och hunden nödig, för det här kan man ju omöjligt slita sig ifrån!!! Jag är nog en liten "tekniknörd" ibland!!!!



God Fortsättning

Hoppas att ni alla har haft ett superbra Nyår. Nu får vi se hur många av oss som klarar av att hålla våra nyårslöften. Det roligaste nyårslöftet jag har hört var av en kund som hade lovat sig själv att shoppa mer och jag har lovat att hjälpa till!!!! Sådana löften gillar ju vi ;)

Igår kväll satt vi och pratade om att vi skulle skicka ut ett VIP-nyhetsbrev inför det nya året och det hörde väl lilla Esmeralda, och hon fixade det så varsågoda här kommer det . . .

Esmeraldas VIP-brev;
"Ni kan få vip hos oss. det är på kväln komm in. säg till om du böhöver hjälp då säger du till i kassan. det finns fler storlekar i skor och i klädr. Välkomna in."

Visst är det lite gulligt . . .