Sidor

onsdag 7 april 2010

Det är dags för nästa plåtning

Det börjar bli hög tid för nästa fotografering till webbshoppen. Vår fotograf i Stockholm undrar nog vart vi tagit vägen, skulle ju plåtat redan i början av mars, vi är väl en bunt tidsoptimister här tyvärr men det är inte alltid så lätt att hinna med allt vi vill och även måste hinna med när vi ständigt har tusen saker på gång? Planerna går inte alltid som man önskar tyvärr... men snart kommer förstärkningen :)

Bakom mina solglasögon

Mina bästa solglasögon försvunnit. Dom har såklart inte dykt upp så nu har jag beställt ett par nya, precis likadana. Jag vill ha dom. Nu. Känner mig inte bekväm med att gå runt i en massa gamla fula brillor. Jag känner mig som en raggare. Så varje morgon väntar jag på något paket från en Tom, men än så länge, ingenting. Funderar på att naila den där jäveln som lovade att skicka glasögonen bums. Han var också nån jävla raggare. Ford hette han. Tom Ford.

Näej nu bär det av ner till byn för en latte tillsammans med min polare från Mattisborgen alias "Oscarsson". Vi ska smida affärsplaner. Heejhopp !!