Sidor

tisdag 16 mars 2010

Fullt ös på Strömgatan !!

// av "gästbloggaren"

Ikväll lyfter vi taket på Strömgatan !! Det är full fart här i huset .. bergsprängaren pumpar Eric Saade och Darin på högsta volym och två vilda, galna, skogstokiga och helt supecoola 8-åringar kör dansuppvisning efter dansuppvisning med riktigt balla egensnickrade koreografier. Glitter och pärlor flyger över allt i rummet. Kvällens artister heter Esmeralda och Saga, bägge 8 år och har just startat sina karriärer.

-Vi blir skit tjuriga om du glömmer att filma vårt uppträdande efter frukost i morron !! Vi bara måste visa upp filmen i skolan !! Det var det sista de sa innan de somnade. De ställer krav nu för tiden, de unga artisterna !!

go'natt !!

... Stockholm igen!

I söndags kväll åkte jag och Agaton upp till Stockholm igen för att göra lite kompleteringar till hösten. Så igår blev det en hel dag på Modecenter och till kvällen ska vi träffa Christina på Hot Holiday och gå på modevisning. Mysigt och trevligt har vi det här uppe jag och den lille Agaton, nu ska vi käka lite frukost och sen drar vi iväg på nya spännade äventyr. Hörs till kvällen med lite bilder från visningen!!!