Sidor

torsdag 18 februari 2010

Överraskingen var poledance

Tjohooo, aldrig har det väl varit sån fart i en GEFAS monter någonsin, men shit va kul vi hade. Visst var det nån jag kände precis som Christina hade sagt ... Sara från A-teens var med och dansade, åååå sjukt snygg kropp hade hon !!! Självklart skulle några frivilliga upp och dansa, det slutade med att jag hängde där ( inte frivilligt ) men sååå kul!! Lovar att uppdatera med bilder som Christina tog.

Nu sitter jag och Agaton hemma i soffan och käkar pannkakor, ett stort tack till Janne som skjutsade hem oss. Gunilla vi ses imorgon vid tolv och tack ni är helt underbara !!!!


Jag och GEFA- the Boss !!!

Hej Jennie


Här ser du hur moster och mamma ser ut i Hot Holiday montern, du skulle ha sett din mamma på stången nyss!! Livsfarligt !! Hälsa Tony oxå. Puss

Hot Holiday party




























Här är det full fart med trubadurer och massor av folk i Hot Holiday montern. Klockan 18.00 kommer en överrasking och det är tydligen nån jag känner så nu är jag jätte nyfiken. Gunilla och Christina kör hårt med oss kunder !!!

Agaton & mamma
















... har suttit hos Anders på Betty Barclay i många timmar och försökt att hitta de allra finaste och bästa godbitarna som finns från detta underbara tyska märke och jag vet att vi har lyckats bra. Nu är vi på väg ner till Hot Holiday för lite mingel, inköp och party !!! Mer bilder kommer därifrån inom kort. Kraaam från oss !!

Inköp på Stockholms Modevecka 2

Idag tar jag och lillkillen Agaton svängen till ett handelshus för mode som heter Stockholm Modecenter och som ligger ute i Nacka. Första tiden kl. 11 för att göra inköp till den fysiska butiken för hösten 2010 !! Webb-butikens inköp gjorde jag redan under den stora första Modeveckan på Berns, ja det är lite rörigt med alla våra svenska modeveckor !!!!

Det blir så kul att träffa alla gamla vänner och kollegor igen, vi valde ju att inte lägga vårt kontor ute i Modecenter utan i city, därför är det kul att sammanstråla med leverantörerna, vi ses ju inte längre varje dag. Vid 18.00 är det modefest hos märket Hot Holiday så just nu funderar jag på hur jag ska göra med bilen för jag vet att det kommer att bli lite party (hmm kan även bli mycket party) så bilen bör nog lämnas hemma på Kungsholmen !! Har även lovat ett Italienskt märke att besöka deras party men jag kommer nog inte hinna tyvärr :(

För er läsare nere i Motala: Tydligen kom de nya skyltarna upp ovanför bägge butikslokalerna igår, så nu är det officiellt ... även vår fysiska butik heter ELINSMOSTER !! Vill även informera er om att det har kommit ännu mer snygga kläder bla. från Betty Barclay och de var helt underbara enligt Carin och Ingela, titta in på lunchen så visar de upp för dig.

Vi hörs under dagen med bilder, party och lite skvaller !! Bye bye ...