Sidor

tisdag 14 september 2010

Trevligaste avslutet på en stressig dag:)

Den här dagen har varit en ända lång stressig/yra runt dag från början till slut....nästan!!! Men den avslutades på absolut bästa sätt när trevliga Cathrin från Alprausch svischade in i butiken före stängning och visade helt underbara plagg och bikinisar inför våren 2011. Jättefint mode och ett riktigt energiknippe är hon Mrs Alprausch, man blir glad utav henne!!!

Fick också en jättefin väska som jag ska ha imorgon, bild kommer (den är skitcool)!!
Tack för en bra dag och hoppas att du hittade hem till Storstan igen. Nu ska huvudet få vila på kudden ett par timmar!

Fotografering "behind the scenes" ...

Fick just bilder backstage från plåtningen av pressbild för mässan "Det Goda Köket" i Stockholm i November med alla svenska stjärnkockar. Superstressig fotografering men så kul. Väldigt bra team och trevliga professionella kockar. Det märks att de är vana från TV. Ska verkligen bli kul att besöka Det Goda Köket och kanske blir det även liten "catwalk" med kockarna under presskonferensen, vilken upplevelse ;) Kläderna lånade jag från modebutiken Oscar´s, supertack grabbar !!

Nu är det lunchtime sedan full fart med planering av Seniormässan på Stockholmsmässan som börjar redan den 29 september. Stor modeshow med kläder från bl.a tyska postorderjätten Peter Hahn och modeller från Alexandra Charles 1,6 miljonerklubben. Full fart ...

Elinsmoster.se


Halloj, idag blev det en tidig morgon på elinsmoster.se, har tusen grejer att fixa med men tiden räcker inte alltid till så idag åkte jag hit tidigt. Måste bara få visa en av mina nya favoriter från Rut m.fl, visst är den fiiiin :)) Finns i svart och vitt and I Love It !!!