Sidor

tisdag 16 december 2008

Nyårsfest!!!!!

Har precis bestämt med min "man" att vi ska fixa en riktigt stor Nyårsfest här hemma hos oss, vi har jobbat så mycket hela hösten och har varit sjuka om vartannat så det har blivit lite si och så med det sociala umgänget. Men nu känner vi att vi måste ha en riktigt trevlig Nyårsfest innan alla mässor och Vip-kvällar drar igång igen, första mässan startar redan den 11 januari så det blir att jobba lite i mellandagarna. Självklart ska jag ha den nya klänningen i rosa som vi fick in i butiken förra veckan den är sååå fin.....
Julafton firar vi här hemma och min snälla mormor har redan fixat med det mesta av julmaten, så det ända jag behöver göra är att hålla med julstämning och det ska vi väl kunna ordna!!!! Mina gulliga ungar är så förväntansfulla inför vad de är i deras julklappar, ååå jag vill vara liten och nyfiken igen - vilken pirrig känsla det var!!!!

Jessica Simpson spelar Britney i American Idol



Hej alla! Jag är hemskt ledsen att jag inte skrivit i bloggen på några dagar men jag har haft "jätte mycket" att fixa och trixa med inför julhelger, stora evenemang i januari och kampanjer i butiken inför jul. För att inte tala om alla Uniquebra som alla verkar vilja ha till jul och nyår! Herregud det bara ramlar in beställningar och vi hinner helt enkelt inte med att packa!! Men det är givetvis jätteroligt att de har blivit så populära (kolla in webshoppen).

Jag var på Idolfinalen i Globen i lördags vilket faktiskt var rätt kul, hittade detta sköna klipp på nätet där Jessica Simpson gör parodi på Britney Spears, påminnde mig om Idol.

Ja ja, nu ska jag packa mer Uniquebra så vi hörs snart igen. Kraaaam alla!