Sidor

lördag 10 januari 2009

Snart läggdags

Har nyligen kommit hem från Kistamässan och sitter och gör de sista ändringarna på gångschemat innan det ska tryckas, jag blev tvungen att kasta om lite i gång ordningen medans vi repade.
Vet ni vad en skräpmalla är? Det visste inte jag heller, men idag kom det fram en rätt söt kille till mig vid scenen och undrade om jag visste vart skräpmalla var " De säger att skräpmalla ska vara vid scenen" sa han till mig. Eftersom jag då ibland kallas för Malla så tog jag åt mig (trodde att det var mig han ville ha tag på, men skräpmalla!! inte så trevligt att bli kallad det) jag tog i hand och hälsade, sa att det var jag som var Malin och undrade hur jag kunde hjälpa honom? Han såg lite förvånad ut när jag tog i hand och hälsade!! "Jaa, det skulle finnas en skräpmalla här, har ni inte sett nån sån"? !! "En sån" ??!! sa jag.
"Ja, papperskorg alltså!!!" sa han och tittade på mig. Jaha det var inte mig han ville ha tag på utan en papperskorg, inte undra på att han såg förvånad ut när jag artigt tog i hand och hälsade....
Sov gott mina vänner från skräpmalla!!!!

Så här ser det ut


när alla modeller och dansare varit här!!! Vi har provat kläder och repat på scenen. Det såg super bra ut och det var så kul att träffa alla igen, vi har känt varandra så länge att vi blir som en stor familj. Nu har alla gått och jag fortsätter att fixa det sista med kläderna. Alla modellerna ska vara här klockan 8.30 imorgon för hår & make och själv tänkte jag vara här vid 07.00. Nu måste jag ut och hjälp killarna som sätter upp en stor bild från Photowall, det får ju inte bli sett;)

Kram!!

Om 30 minuter







kommer dansarna och modellerna. Allt är klart och upphängt på galgar, jag har tom hunnit att käka lite. Agaton har redan prövat de kläder som han ska ha, skorna från Merrell är så söta, men gubben verkar helst vilja äta på dem. Vi hörs snart.



Kram