Sidor

söndag 9 november 2008

Söndagsfrukost


Dags för mysig söndagsfrukost! Nybryggt kaffe, varmt bröd, ägg och bacon tillsammans med hela familjen ... lugn och ro ... kan det bli bättre? Modetokig som jag är måste man ju även försöka hålla stilen en söndag.. hahaha ;)

5 kommentarer:

  1. Hej igen! Du hade kommenterat på min blogg, vilket jag uppskattade väldigt! Måste säga att jag verkligen är avundsjuk på ditt yrke, vilket drömjobb! Som du kanske märkte i min blogg så är jag otroligt intresserad av kläder och vill gärna veta mer om vad du gör på jobbet :)
    Jag vill jättegärna vara med och tävla om Uniquebra, hur ska jag gå till väga?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Coolt. Jag såg bilden på Lill-babs och "Vackert på". Jag bara, "jag känner igen den där butiken....". Jag bor i Motala så ^^ Plus att min Mamma också hade sett Lill-Babs någon gång vid samma tillfälle.
    Kul att det går bra för din butik, själv jobbar jag på Lekia (f.d. Brio).
    Ha det fint :)

    SvaraRadera
  3. Heej .. jag tyckte om din blogg. Mitt jobb är jättekul men ibland blir det sååå mycket att göra och då glömmer man ju hur roligt det verkligen är. Jag flyger och far mellan familj, modebutik, fotojobb och modevisningar ;)

    Tävlingen avslutas nog ikväll så du svarar bara på frågan (se inlägg lite längre ned) så är du med i utlottningen.

    kraam

    SvaraRadera
  4. Det är bara att länka till min blogg i ett inlägg på din blogg! :)

    SvaraRadera
  5. Gratis smink, gratis kläder, gratis resor, gratis hemelektronik, gratis spel, gratis biobiljetter m.m. Bli medlem gratis och få mängder av prylar!

    SvaraRadera